top of page
Writer's pictureemaa

Vaše lice treba "prvu pomoć" nakon ljeta

Nakon izloženosti,suncu,moru i vjetru koži vašeg lica potrebna je pojačana njega kako bi se ublažile posljedice tih okolišnih utjecaja. Danas,na svu sreću ,raspolažemo čitavom lepezom

novih kozmetičkih tretmana kojima možemo nahraniti kožu i potaknuti njenu bržu obnovu kako bi se povratila u prvobino stanje, pa čak i izgledala bolje i mlađe nego prije.

U našem centru pripremili smo za Vas nekoliko izuzetnih kombinacija tretmana koje će ove jeseni omogućiti da Vaše lice zablista i kad se pogledate u ogledalo da Vas iznenadi novi,odmorni i osvježeni odraz.


Prva kombinacija je:

VELVET SKIN RF+HYDRAFACIAL

Prvo ćemo na licu napraviti hydrodermoabraziju s nekoliko različitih otopina koje sadrže mliječnu,glikolnu i salicilnu kiselinu za piling, te hijaluronsku kiselinu,antioksidanse i ostale hranjive nutrijente za nahraniti kožu.Hydrodermoabrazijom ćemo s kože ukloniti mrtve stanice kože i izvući svu nečistoću i nakupljeni loj iz pora.Na tako očišćenu kožu lica ćemo primijeiti 95%-tni kisik pod velikim pritiskom za oksigenaciju i unos vrhunskih MCCM MEDICAL COSMETICS hranjivih koktela individualno prilagođenih potrebama svake kože :

hyaluron-organski silicij-DMAE-aminokiseline-peptidi-oligoelementi-nikotinamid(B3)-

C vitamin...

Nakon toga slijedi VELVET SKIN RADIOFREKVENCIJA.To je vrlo sofisticirana i intuitivna tehnologija koja nam omogućava rad na više slojeva-epidermisu,dermisu,pa čak i na mišićima lica, kako bismo postigli mlađi i zategnutiji izraz lica.Ovo je sigurna metoda. jer sonde kojima radimo radiofrekvenciju svake četiri sekunde mjere otpor tkiva i prema tome se prilagođava izlazna energija.


Druga kombinacija:VELVET SKIN RF+HYDRAFACIAL+OXYGENEO

Isto kao i kod prvog tretmana napraviti ćemo hydrodermoabraziju različitim otopinama,a zatim ćemo pomoću Oxygeneo (BOHR) sonde načiniti neku vrstu pilinga, koji će u kožu unjeti povećanu količinu CO2.Kada tijelo prepozna povećanu količinu ugljičnog dioksida dolazi do otpuštanja dodatnog ,trećeg atoma kisika iz molekule hemoglobina(Bohrov efekt) i na taj način se pojačava oksigenacija tkiva.Razultat je blistavija,prokrvljena,bolje ishranjena koža,bez sivkastog izgleda.

Nakon toga slijedi VELVET SKIN RADIOFREKVENCIJA isto kao i kod prvog tretmana.





Treća kombinacija:HYDRAFACIAL+DERMAPEN

Hydrodermoabrazijom ćemo poboljšati površinski sloj kože,ukloniti nečistoće i omekšati ga.

Zatim ćemo postupkom microneedleinga u kožu unjeti MCCM medical cosmetic koktele hranjivih tvari prema potrebama kože.Sam postupak microneedleinga pri kojem se u koži otvara tisuće sitnih kanalića ,potaknuti će proces neokolageneze,pa će koža kroz nekoliko tjedana izgledati mlađe i zategnutije.

Bilo koju od ove tri kombinacije izabrali već ćete nakon prvog tretmana primjetiti razliku,no potrebno je napraviti seriju od četiri tretmana u razmacima od tri do četiri tjedna, da bismo dobili puni učinak, a rezultati postali dugotrajni.

Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin kako bi vaše lice zablistalo ove jeseni.

Vaš emaa skin care centar



45 views

Comments


bottom of page