top of page
  • Writer's pictureemaa

Adipologie-nova zvijezda u preoblikovanju tijela

Prije petnaestak dana u naš emaa centar stigao je Adipologie,najnovija tehnologija za preoblikovanje tijela.Ni sami nismo mogli vjerovati da ćemo zaista moći postići takve fenomenalne rezultate već od prvog tretmana.Kako mi vjerujemo u cjelovit pristup tijelu,tako Adipologie tretman kombiniramo s Aromawickel terapijom tijela.Ona nam omogućava da se tijelo što prije riješi otpadnih tvari i na taj način dobivamo pojačani efekt samog tretmana.

Adipologie primjenjuje patentiranu tehnologiju multifokalnog ultrazvuka niske frekvencije.

Ne uzrokuje nekontrolirano prezagrijavanje tkiva kao većina ostalih ultrazvučnih tretmana i vrlo je precizan i siguran.Djeluje točno na masnu stanicu koja pod vibracijom počne ispuštati masni sadržaj u međustanični prostor,a zatim ga limfa pokupi i metabolički se izluči iz tijela.



Postoje dva moda rada:statični i dinamički.

Statičnim modom djelujemo na dublje,subkutano tkivo i na prije opisani način smanjujemo masne naslage i naslage celulita.

Dinamičkim modom djelujemo na vezivno tkivo i poticanje stvaranje kolagena u njemu.Na taj način poboljšavamo tonus kože.

Po tome je Adipologie tretman jedinstven,jer u jednom ,ralativno kratkom tretmanu možemo i smanjivati neželjene naslage i poboljšavati tonus kože. Posebno je učinkovit za tretmane trbuha nakon trudnoće kada će pomoći da se koža vrati u prvobitno stanje.

Nazovite nas i zakažite svoj termin za najnoviji tretman preoblikovanja tijela ,prepustite se našem iskusnom osoblju i zajedno ćemo doći do vrhunskih rezultata u postizanju Vaše nove figure. I još nešto.Kod nas ćete uz Adipologie tretman Aromawickel terapiju dobiti gratis.


349 views

Comments


bottom of page